Novosti

NOVO LICE NAJSNAŽNIJE ŠKODE: Octavia RS nikad nija bila ovako moćna i privlačna

screenshot_3

Prije dva mjeseca Škoda je otkrila svoje osvježena – Octaviu bestseler, a sada putem službene web stranice objavljeno je da je osvježen sa niz RS ukrasa u odnosu na prethodnika niži 15 milimetara i koji ima 30 milimetara širi razmak između stražnjih kotača…
Dinamičnost prednjeg dizajna naglašava  šire rešetku hladnjaka motora koji dopire do “razlomljenih” srednjih svjetala i šire usisnike zraka, koje izgledaju kao saće u redizajnirani branicima, dok se o zadnjim dijelovima  brinu spojleri , moćni crni difuzor, ali i crvene reflektivni linije iznad njega .
Ovo su samo neki od vizuelnih vijest koja podržava niz RS ukrasa automobila u odnosu na prethodnike .

screenshot_4

Standardna veličina Aluminijska kotača 17-inčni uz doplatu se može zamijeniti sa onima iz 18:19, a autombil krije iznenađenje i  ispod haube.
Novina je, u stvari, da je ovaj najnoviji model RS ima 2,0-litarski turbo četiri-cilindarski TSI benzinski motor od 230 KS, što je povećanje od 10 KS koji ovu Octaviu RS čini najjačomdo sada.

Maksimalni obrtni moment od 350 Nm između 1500 i 4600 o / min, ubrzanje do 100 km / h za 6,7 sekundi i elektronski ograničenu brzinu od 250 km / h . Mjenjač je 6-brzinskim ručnim (opcionalno je 6-brzina DSG), pogon na prednje točkove.

Comments

comments

Na vrh