Lifestyle

Alfa Romeo SUV vozilo je rođeno!

Njegovo ime je Alfa Romeo Stelvio i osnovni cilj je ispisati nova pravila u segmentu SUV vozila srednje veličine. Brend je riješio da javnost šokira sa čak tri nove verzije: Stelvio, Stelvio Super i Stelvio Business. Alfa Romeo Stelvio donosi uzbudljiv osjećaj vožnje, izvanredne performanse i sportski stil.  Pored toga nudi inovativnu konstrukciju za nenadmašnu bezbijednost, udobnost i kompletna linija zadovoljava sve potrebe. Nova generacija Alfa Romeo proizvodi se u fabrici u Kasinu.

ALFA 1

Radi savršenog držanja na putu Stelvio SUV nudi  i sistem pogona na sve točkove. Proporcije modela iznose 468 cm- dužina, 167 cm- visina i 216 m širina. Vanjski izgled predstavlja savršen spoj tradicionalnog dizajna i preformansi. Isto tako savšen spoj se prepoznaje i u unutrašnjosti koja je jednotavna i otmjena. Vrhunski materijali (koža, zrnasta koža, drveni elementi) su izabrani zbog vizuelne dopadljivosti. Takođe Alfa Romeo posjeduje  veliki broj bezbijednosnih sistema među kojima je glavni kočioni sistem koji objedinjuje kontrole stabilnosti sa servo kočnicom. Neophodno je spomenuti  i upozorenje na čeoni sudar i funkciju autonomnog kočenja u opasnim situacijama sa prepoznavanjem pješaka.

ALFA 3

alfa 4

Pored svog izvanrednog stila Alfa Stelvio prikazuje svoj karakter i sa dva moćna motora- benzinski motor 2.0 sa 280KS i 2,2 dizel motor sa 210KS.

Alfa Romeo Stelvio je spoj naslijeđa, brzine i ljepote!

Comments

comments

Na vrh