Novosti

Novac pokrenuo Aston Martin, grandiozno i sve u plavo po uzoru na James Bonda!

Aston Martin ima svoj Q odjel (točno, nazvan je po uzoru na onaj iz James Bonda) te pomoću njega možete personalizirati vlastiti Aston Martin tako da sve bude po vašem ukusu.

Ovaj unikatni model DB11 ističe posebna Zafire plava boja. Pomalo izgleda kao da je netko opčinjen plavom bojom i možda bi bez tih plavih felgi izgledao odlično. Sve je plavo, jedino su u unutrašnjosti gornji i donji dijelovi kabine obloženi u Obsidian crnu kožu kako bi se pružio barem mali kontrast.

Q odjel zna svoj posao.

Q odjel zna svoj posao.
foto: Aston Martin

Kod Aston Martina ne može proći bez ugljičnih vlakana, stoga prednji spliter, bočne pragove, stražnji difuzor, retrovizore i dijelove poklopca motora krasi ovaj prekrasni materijal. Ako vam se ne sviđa ovakav DB11, Q vam pruža cijeli niz mogućnosti i slobode da izrazite svoj ukus. Generalni direktor Q odjela dr. Matthew Bennett kaže: “Jedina granica je vaša mašta – svako novo dizajniranje kreće s praznim listom papira.” To znači da ćemo vidjeti mnoštvo ultra-ograničenih serija koji se razlikuju u elementima dizajna ovisno o regiji i kupcima. Aston Martin ima ogroman izbor materijala te oni zbližavaju kupce s osjećajem povijesti i dugogodišnjom tradicijom Aston Martina.

Ovo već može.

Ovo već može.
foto: Aston Martin

Q odjel je također zaslužan za V8 i V12 S Vantage Red Bull Racing izdanja koja su kreirana u čast suradnje s Red Bull Racingom. Tipično za posebna izdanja, oni se u prvom redu razlikuju od “običnih” po svojim shemama boja. Boje u glavnim ulogama su Mariana plava, žuta i crvena kombinacija koju koristi RBR Formula 1 tim. Također su u ponudi i Tungsten siva te satin Mariana plava.

Red Bull daje krila Aston Martinu.

Red Bull daje krila Aston Martinu.
foto: Aston Martin

Kao i kod prethodno navedenog DB11, V8 i V12 S Vantage također ima spliter, difuzor i rešetku hladnjaka od karbonskih vlakana. Kabina je ukrašena dijamantnim prošivenjima, volanom od alkantare, uzorkom od karbona te Red Bull Racing vezom na naslonu za glavu. Pri naručivanja svog vozila, veliki fanovi Daniela Ricciarda ili Maxa Verstappena mogu odabrati da je na pragu potpisana završna inspekcija vozila od strane ove dvojice vozača.

Vantage izgleda kao da je nedavno predstavljen.

Vantage izgleda kao da je nedavno predstavljen.
foto: Aston Martin

Glavi i izvršni predsjednik Aston Martina Andy Palmer za ova vozila tvrdi: “Motorsport je bio i uvijek će biti ključni dio DNK strukture Aston Martina te oba V8 i V12 Vantage S Red Bull Racing Edition modela nose taj epitet ravno prema našim klijentima.” Smatra kako će kupnja ova dva modela približiti malo ranije od očekivanoga novu Formulu 1 sezonu onima koji su nestrpljivi.

Comments

comments

Na vrh