Sport

Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 god,perverzija u režiji Martina

Proizvođača Aston Martin su ionako sami po sebi već jedan nivo perverzije. Bilo da je u pitanju izgled ili prestiž. Ili oboje. Što se dogodi kada se tako nešto privlačno još malo dodatno „uredi“, a pogotovo nešto poput DB11 modela, koji je inače, sasvim dostojna zamjena za svog prethodnika.

 

22Zoll_Aston_Martin_DB11_Felgen_w1400
U posljednje vrijeme je vjerojatno najlakši mogući način modificiranja automobila i dorade njegovog izgleda, a da u svemu tome on ne bude previše izmijenjen od izgleda koji ga krasi kada se spusti s tvorničke trake, izmjena originalnih kotača. Tuning kuća Wheelsandmore, za koju su svakako mnogi već čuli, pored specijalno modificiranih kotača izrađuje i mnogo drugih stvari, a što nam nagovještaju već samim svojim imenom. Upravo su dizajnirali nove kotače za, blago rečeno privlačni, model DB11 Aston Martin.Tuneri su ostavili većinu automobila netaknutim, jer su vjerojatno utvrdili ono što nije bilo preteško za pojmiti – da je to sve već ionako samo po sebi podosta atraktivno i u prvobitnom stanju. Dobar zaključak. Wheelsandmore su usmjereni na optimizaciju performansi, lakši pristup i novi set kotača.

 

Auspuffanlage_Aston_Martin_DB11_w1400

 

 

Ručno pravljeni, novi kotači se pojavljuju u dvije različite specifikacije – 6Sporz² i F.I.W.E. Potonja od njih krasi komplet kotača od 9.5×20 inča s prednje strane te 265/35 Pirelli gumama, a na zadnjoj osovini se nalazi par od 11x5x21 inča  s 315/30 gumama, dok su im krakovi felgi i centar finiširani identičnom nijansom kao automobil, kombiniranom sa sjajnim i poliranim obodima od nehrđajućeg čelika.

 

 

 

Comments

comments

Na vrh