Sport

Citroen predstavio svoju zvjer za sezonu Svjetskog rally šampionata (FOTO)

Trideset dana prije početka nove sezone Svjetskog rally šampionata (WRC), Citroen Racing tim predstavio je svog izazivača za naslov svjetskog prvaka.Prije početka nove sezone Svjetskog rally šampionata (WRC), Citroen Racing tim predstavio je svog izazivača za naslov svjetskog prvenstvaU 2017. godini Citroen će se takmičiti sa dva do četiri automobila s posadama: Kris Meeke/Paul Nagle, Craig Breen/Scott Martin, Stéphane Lefebvre/Gabin Moreau i Sheikh Khalid Al Qassimi/Chris Patterson.

 

 

20

 

 

 

 

Četverogodišnja dominacija Volkswagena je okončana, ostavljajući prostora za druge timove. U međuvremenu će vozači imati još više testiranja refleksa sljedeće godine, kad će snaga automobila skočiti na 380 KS, umjesto dosadašnjih 315.

 

 

23

 

 

Zajedno sa većim i agresivnim paketom aerodinamike i lakše minimalne težine, promjene bi trebale biti još spektakularnije za ljubitelje rallyja.

Dominacija je završila s povlačenjem devetostrukog svjetskog prvaka Sébastiena Loeba 2012. godine, ali tim je obnovio ugovor s Meekom i spreman je za novo pokretanje C3 WRC.

Comments

comments

Na vrh