Novosti

Je li vam bitno kako miriše kabina vašeg automobila?

Ako je vaš odgovor potvrdan, verovatno će vam biti zanimljiva priča o novom Opelovom AirWellness sistemu koji vozaču i putnicima nudi aromaterapiju tokom vožnje.

klima (1)

Želite da napravite pauzu tokom stresne svakodnevice na par minuta? Zašto to ne biste uradili u svom automobilu?

“U današnje vreme, za mnoge vozače njihovi automobili su jedno od retkih mesta gde mogu za trenutak da se posvete sami sebi”, objašnjavaju u kompaniji Opel kako su došli na ideju da razviju ovaj “aroma sistem”.

AirWellness je nastao ekskluzivno za novu Astru. Opelovi marketinški stručnjaci, inženjeri i francuska parfemska kompanija Azur Fragrances, zajedno su radili na projektu više od godinu dana.

Bezbroj mirisnih uzoraka je odabrano, testirano i iznova poboljšavano dok se konačno dva mirisa nisu izdvojila – “Balancing Green Tea” sa opuštajućim efektom i osvežavajući “Energizing Dark Wood”.

Kao jedan od mnogih dopunskih sadržaja nove Astre, aroma sistem postavlja se na centralnu konzolu sa PowerFlex adapterom.

Greje se pomoću električne struje od 5 volti, a zatim ispušta miris u kabinu.

klima (2)

Prednost je što kupci ne moraju da se odluče samo za jedan miris, već brzo i lako mogu da zamene pripremljene mirisne uloške u zavisnosti od svog raspoloženja.

Da li koristite veštačke osveživače mirisa u kabini vašeg automobila i da li to utiče na vaše raspoloženje tokom vožnje?

Comments

comments

Na vrh