Novosti

Najluksuznija prikolica na svijetu

Da vas upoznam  sa prvom prikolicom koja je napravljena isključivo od laganog materijala.

carbon1-800x400

Činjenici da je veoma lagana u isto vrijeme jako čvrst glavni je razlog zašto su se ljudi u kompaniji “Global Caravan Technologies” odlučili upravo za ovaj materijal kao glavnu komponentu za izgradnju njihove nove prikolice.

gct-cr1-rv-002-1

Očekuje se da prikolica koja nosi oznaku CR-1 bude teška oko 2 700 kilograma što je gotovo upola manje od težine prosečnih prikolica istih dimenzija. Time se potrošnja goriva automobila ili kamiona koji vuče ovu prikolicu smanjuje za preko 100% u odnosu na konkurente.

gct-cr1-rv-004-1

Bitno je reći i da je cijela prikolica izgrađena i sastavljena bez ijednog šrafa pa je time CR-1 među najčvršćim i najbezbjednijim prikolicama na tržištu. Ako ste mislili da je to sve prevarili ste se jer nas tek unutra čeka pravo iznenađenje.

gct-cr1-rv-005-1

Enterijer je opremljen plakarima od poda do krova, ogromnim kupatilom, sistemom za napajanje solarnom energijom od 700 vati, ugrađenim generatorom, zatamnjenim staklima i softverom koji podržava Android i iOS operativne platforme.

gct-cr1-rv-003-1

Naravno da ni cijena neće biti slična konkurenciji jer će osnovni model prikolice CR-1 koštati oko 170 000 dolara dok će najluksuznija verzija stajati čak 770 000 američkih novčanica

Comments

comments

Na vrh