Novosti

Top 10 popravki na automobilu

128

1. Jedan muškarac u kasnim tridesetim je pokušao da rupe na hladnjaku popravi žvakom, a kako to baš i nije uspjelo, nakon konsultacije sa jednim “stručnjakom”, u njega je sipao 250 grama bibera u zrnu.

2. Nakon što su joj otkazali prednji farovi na autu, jedna gospođa je za haubu zakačila dijve velike baterijske lampe i to užetom.

3. Vrućine mogu biti nesnosne, pogotovo ako vam je klima pokvarena, pa je tako jedan stariji gospodin kupio 20 malih ventilatora na baterije, koje je kasnije zalepio na istrument tablu i uključio ih u isto vrijeme. Problem rešen!

4. Kada im se pokvario brzinomer, jedan par nije želeo da ode kod majstora, već su skinuli “brzinomer” aplikaciju za Ajfon4, a ovakvo riješenje su uspešno koristili čak šest mjeseci prije nego što su automobil odvezli u servis.

5. Jedan 19-godišnjak iz Bristola je rupu na auspuhu sredio uz pomoć praznih limenki piva, koje je trakom zalijepio oko oštećenog mesta.

6. Kada je izgubila oba ključa od svog Volkswagen Pola, jedna žena je problem sigurnosti riješila uz lanac i katanac.

7. Nakon što je polomio ručicu žmigavca, jedan muškarac iz Lidsa je našao vrlo uspješno i originalno rešenje u vidu obične grančice.

8. Kada je mladi vozač iz Strauda primjetio da mu se šiber zaglavio i da ne može da ga zatvori, novonastali problem je riješio uz kišobran i dosta ljepljive trake. Auto je ostao suv, ali ne naročito bezbjedan.

9. Uprkos tome što su vazdušni jastuci izuzetno važni za bezbjednost, jedan umuškarac iz Jorkšira se nije previše potresao kada mu je majstor rekao da njegov ne radi kako treba. Umjesto popravke, na upravljač je zalijepio dijelove dušeka, vjerujući da će to biti dovolja zaštita.

10. Bračni par iz Epinga je u “odsustvu” haube iskoristio prekrivač sa svog kreveta, koji je u kombinaciji sa lepljivom trakom poslužio kao zamjena

Comments

comments

Na vrh