Marketing

Svijetauta.net je najčitaniji Balkanski portal o automobilima s prosjekom od oko 900.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno (prema internet servisima za praćenje prometa na stranicama – Alexa i Google Analytics). Svijet automobila portal ima 150 000 Facebook članova s tendecijom sedmičnog rasta u prosjeku od 1000 novih članova i omogućava vam da, ukoliko imate svoju web-stranicu, zainteresirana skupina osoba tj. potencijalni kupci i/ili klijenti u velikom broju, i to neprekidno tj. 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, primijeti i klikne na vaš oglas te posjeti vašu web-stranicu gdje mogu pregledati i/ili naručiti vaše proizvode i/ili usluge (zajedno s kontakt informacijama, poput broja telefona, faxa, mobitela ili e-maila, koje se nalaze na vašem Fiksnom banner ili Tekstualnom oglasu)
zbog nižih troškova održavanja, cijene oglašavanja na našem web-portalu daleko su niže od oglašavanja u drugim medijima poput novina, radija ili televizije
banner oglasi su vidljivi na svakoj web stranici na našem web-portalu
našem web-portalu može se pristupiti iz svih dijelova svijeta

Oglašavati bannerima se možete na rok od 1 dan, 1 mjesec (30 dana), 3 mjeseca (90 dana), 6 mjeseci (180 dana) ili 1 godinu (365 dana).

Nije potrebno započeti oglašavati se od 01. do 30. u mjesecu. Oglašavati se možete započeti u bilo kojem trenutku i u bilo kojem danu u mjesecu jer dužina vašega oglašavanje uvijek iznosi 30, 90, 180 ili 365 dana.

Ukoliko nemate napravljen banner oglas, ne brinite, naš dizajn-studio će to učiniti za vas (cijena izrade bannera prema dogovoru). Ukoliko se oglašavate 6 mjeseci ili duže, izrada jednostavnih bannera je besplatna (uključuje .jpg i .gif formate).

Cjenovnik oglašavanja na portalu Svijetauta.net

Kontaktirajte nas:

Svijet automobila

E-mail: [email protected]
tel: +387 61 340 481

[envira-gallery id=”1497″]

Na vrh