Duljaj: Odlučilo je srce, ne mogu ništa da obećam uoči derbija

Novi trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je danas da je srcem odlučio da preuzme taj posao i da ne može ništa da obeća u vezi sa „večitim“ derbijem protiv Crvene zvezde koji se igra za tri dana, pošto se još nije video sa svojom ekipom.

Moramo biti iskreni, ne može mnogo štošta da se uradi, bilo bi neodgovorno da se bilo šta obećava, još se nisam video sa ekipom. Doduše, kada sam se vratio iz Ukrajine imao sam priliku da vidim iznutra kako se igrači ponašaju, koji je to profil igrača. Nekada može da urodi plodom takozvana šok terapija, daleko od toga da sada tražim neku vrstu alibija“, rekao je Duljaj, preneo je Partizan.

Duljaj je u ponedeljak preuzeo Partizan, po odlasku trenera Gordana Petrića.

Stanje na tabeli pokazuje da je Crvena zvezda lider i da niko nema pravo da im preti u ovom trenutku. Idemo iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu, ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da se napravi pomak. Nisam očekivao da će to ovako da bude, desilo se to što se desilo. U bliskoj prošlosti postojala je opcija da preuzmem prvi tim, tada je razum rekao da, ali srce je reklo ne, sada je razum rekao ne, ali je srce reklo da“, rekao je Duljaj. Posetite naše kladionice i gledajte ovaj večiti derbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *