Konte: Pričamo o ratu… Tužno je i veoma glupo

Antonio Conte

Menadžer Totenhema Antonio Konte nada se da će njegovi igrači nastaviti sa dobrim partijama, te da će obezbediti mesto u četvrtfinalu FA Kupa.

Prvo pitanje na konferenciji za medije bilo je vezano za sukob Rusije i Ukrajine.

„Tužno je. U 2022. godini pričamo o mogućnosti da da budemo u ratu. To je neverovatno. Istovremeno i veoma glupo. Na ovom svetu treba da vlada mir, ljudi ne treba da umiru u ovakvim situacijama. Ceo svet treba da se drži zajedno i da se pokaže čvrtsim protiv gluposti ljudi“, rekao je Konte.

Vratili su se novinari potom fudbalskim temama. Totenhem čeka duel protiv Midlzbroa u FA Kupu. Konte je sa Čelsijem dva puta zaredom stizao do finala tog takmičenja, a trofej je osvojio 2018.

„Znate koliko volim da pobeđujem. Ovo je dobro takmičenje. Imao sam sreće da igram finale dve godine zaredom. Voleo bih da nastavim tu tradiciju, pogotovo sada sa Totenhemom i ovim igračima. Nije lako osvojiti ovaj trofej, čeka nas i težak rival. Želim da nastavimo sa dobrim partijama, nadam se da ćemo odigrati dobro i da ćemo proći dalje“.

Meč osmine finala između Midlzbroa i Totenhema na programu je u utorak od 20.55 a kvote za ovaj duel možete videti ako kliknete na link ponuda dana fudbal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *